Beton Floor

Beton Floor is een Beton Cire speciaal ontwikkeld voor op de vloer en ziet eruit als een jaren gelden geplaatste betonvloer. Is makkelijk in onderhoud , is goed vlek resistent en door zijn amper 2 mm dikte overal te plaatsen. De cement gebonden mortel word in 2 lagen op de vloer gespaand en tussendoor geschuurd. Dit geeft een unieke look aan ieder project waar Beton Floor en eventueel Beton Cire verwerkt worden. Beton Floor is uitermate geschikt voor woon toepassingen en door zijn grote keus aan kleur ook goed te gebruiken als design betonvloer.

 Natuurlijk uiterlijk

Beton Floor ziet eruit als jaren geleden geplaatst beton. De schakeringen , glansverschillen en de hand van de meester geven deze vloeren een unieke look die alleen bij u te verkrijgen is.

 Beton Floor in meer dan 50 tinten grijs

Beton Floor is er in ruim 70 kleuren , er is er zeker een bij die past in uw interieur. Het mooie van onze Beton Floor is dat de kleuren van de Beton Cire en de Beton Floor hetzelfde zijn. U kunt bij ons dezelfde kleur op de wand als op de vloer. 

 Scherpe prijs van Beton Floor 

Door de steeds groter wordende omzet in Beton Floor kunnen we onze Beton Floor bijzonder scherp aanbieden. Prijzen zijn in staffels en naarmate de oppervlakten groter worden dalen de prijzen per m². U kunt on-line met een windows desktop een prijs indicatie zien voor uw project. De offerte knop intoetsen , de vierkante meters invullen en u ziet de prijs. U vult de rest later in als de prijs u aanstaat. U kunt natuurlijk ook altijd bellen of langs komen in onze showroom. U kunt dan onze beton producten ervaren , de kleuren life zien en de materialen voelen en meemaken. De 200 m² Beton Floor geven u een goede impressie van deze vloeren. 

Ieder type ondergrond

De extreme kleefkracht maakt Beton Floor geschikt voor meerdere ondergronden. De cementdekvloer of de anhydriet gietvloeren is uiteraard geen probleem. Na het opstoken van uw vloer plaatsen wij een epoxy schraaplaag en daaroverheen komt de Beton Floor vloer. Houten vloeren dienen eerst een grondige voorbehandeling om deze zo star te maken dat de werking uit het hout is. Dit word meestal met epoxy en meerlaags systemen van plaatmateriaal gedaan. Tegelvloeren worden eerst ge-egaliseert , vloerverwarming word opgestookt en dan de epoxy schraaplaag met de Beton Floor. 

 Een geschikte betonvloer voor uw kantoor of winkelruimte.

Beton Floor is te gebruiken in kantoor ruimtes en winkels. Voor een werkplaats kunt u beter een echte betonvloer nemen. Bent u geïnspireerd door de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden voor de geschiktste betonvloer voor in uw kantoor of winkel .

 Ook voor custum made design-beton.

Als u meer wilt dan de standaard design betonvloer of Beton Floor bent u bij ons op het juiste adres. Mensen , daag ons uit en houd ons innoverend. Voor de VT wonen & design beurs 2015 hebben we bijvoorbeeld een custum made badkamer gemaakt. VT wonen & design beurs 2015 

Beton Floor is makkelijk te onderhouden

Doordat Beton Floor naadloos geplaatst word is het schoonmaken van uw vloer veel makkelijker dan met de meeste andere vloersystemen. Eenvoudig met de Swiffer voor de dagelijkse verruilingen , wekelijks dweilen met Vloermat , dit maakt uw vloer schoon en onderhoud die gelijk. Voor grotere verruilingen hebben we de basisreiniger , een extreem sterke reiniger die zelfs oude lagen was en vloermat verwijderd. De vloer een keer met pure vloermat dweilen en uw vloer is weer als nieuw , uw Beton Floor is weer gevoed en krijgt zijn natuurlijke patina terug. Als u onderhoud van beton of beton cire zoekt kunt u hier klikken.

Werkgebieden voor Beton Floor ; Amsterdam , Utrecht , Den Haag , Rotterdam , Tilburg , Breda , Den Bosch , Brussel , Antwerpen , Luik