Badkamer van beton

Uw badkamer van beton maken wij van Beton Ciré , Beton Ciré is een mooi product dat in iedere badkamer kan worden gebruikt. Deze dunne waterdichte betonstuc kan aangebracht worden op wanden, vloeren of badkamermeubels. Beton Ciré is een uit Frankrijk afkomstige beton-stuc met onwijs leuke design mogelijkheden. Laat u inspireren op onze site of we komen langs om u de verschillen te laten ervaren en de kleuren life te laten zien. Foto's op het internet zijn niet altijd hetzelfde als een echt sample.

Waterdicht

Beton Ciré is waterdicht en biedt uitstekende weerstand tegen water en vocht. Hierdoor leent dit product zich uitstekend voor een vochtige ruimte zoals de badkamer. De uitstraling van een badkamer van beton is vergelijkbaar met natuursteen. Makkelijk in het schoonhouden door de voegloze afwerking van Beton Cire.

Ieder type ondergrond

De extreme kleefkracht van dit product leent zich voor alle vlakke gladde  ondergronden van hout, ijzer en zelfs kunststof en polyesters.

 Uw badkamer van beton

Bent u geïnspireerd door de mogelijkheden? Neem contact met ons op en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden om voor u een eigen badkamer van beton te maken.

 Ook voor custum made design badkamers van beton.

Als u meer wilt dan de standaard badkamer van beton kunt u beter op de volgende pagina kijken.. Voor de VT wonen & design beurs 2015 hebben we een custum made badkamer gemaakt. VT wonen & design beurs 2015. Misschien heeft u ook interesse in een trap van beton , of meubelen van beton. Ook hebben we lampen van beton in ons verkoop programma. Alles word custum gemaakt in de grootte die voor u past.

badkamer van beton

badkamerbeton

border 3

Werkgebieden ; Amsterdam , Utrecht , Rotterdam , Den Haag