Terras van beton

Een terras van beton past zeer goed bij het moderne wonen van vandaag.  Het voordeel van een terras van beton is dat het makkelijk in onderhoud is en het geeft een geweldige uit straling aan uw huis en tuin. Het betonnen terras bestaat uit een stuk en hierdoor heeft u nooit meer last van onkruid, vorst en verzakkingen.  De mogelijkheden van een terras van beton zijn zo breed dat bijna alles mogelijk is.

Gladde uitvoering

De gladde uitvoering wordt ook wel de gevlinderde industriële betonvloer genoemd. Deze type vloeren ziet u veelal in parkeergarages, fabriekshallen, fitnesscentra, terrassen en andere locaties waar een vlakke betonvloer van noodzaak is.

Ruwere uitvoering

Kiest u liever voor meer structuur dan kunt u kiezen voor printbeton of stempelbeton. Een terras van printbeton heeft de uitstraling van natuursteen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van twee kleuren beton krijgt u hoe dan ook een uniek terras van beton. Er zijn verschillende motieven om de terrassen een unieke moderne look te geven. Het reliëf geeft het terras van beton een natuurlijke look. Een sealer zorgt ervoor dat de kleur fris blijft en vuil gemakkelijk verwijderbaar is. Deze betonsoorten bieden we aan in in verschillende kleuren en patronen.

Uniek ontwerp

De terrassen van beton worden op maat gemaakt naar de individuele wensen van de klant. In overleg met u maken wij een plan waarin o.a. de volgende punten worden meegenomen: kleur van het beton, structuur van het beton, afschot, belasting etc. Indien gewenst kunnen wij ook met uw aannemer de constructie doornemen en met u de kleuren, patronen of andere wensen.

Hoe gaat de aanleg van een betonnen terras in zijn werk?

terras van beton

terrasvanbeton

border 3

wandelpad beton

Oprit van beton

Een betonnen oprit geeft uw huis of werkplaats een geheel andere uitstraling en brengt daarnaast een aantal belangrijke voordelen met zich mee. De oprit van beton kan in vrijwel iedere vorm en kleur worden gestort. Uw wensen in combinatie met onze kennis en expertise zorgen voor een mooi eindproduct.

Geen verzakking

Een oprit van beton heeft als voordeel dat het niet verzakt. Een oprit heeft dagelijks te maken met de belasting van (zware) voertuigen. Indien u kiest voor een betonnen oprit hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over eventuele verzakking.

Geen algen groei

Algen en mossen krijgen geen kans om te groeien indien de betonnen oprit is voorzien van een goede coating. De opritten van beton die wij leveren zijn altijd voorzien van de juiste sealing of coating. U heeft hierdoor weinig omkijken naar het onderhoud van de oprit.

Uniek ontwerp

De opritten van beton worden op maat gemaakt naar de individuele wensen van de klant. In overleg met u maken wij een plan waarin o.a. de volgende punten worden meegenomen: kleur van het beton, structuur van het beton, afschot, belasting etc. Neem vandaag nog contact op om samen tot een plan te komen.