Betonvloeren , stoere vloeren van beton

Betonvloeren ;

Woonbeton zijn meestal echte industriële betonvloeren van gemiddeld 10 cm dik die leefbaar gemaakt zijn. Na de droging van de beton worden de scheuren dichtgezet en upgraden wij de vloer met diamant om een goed verdichte ondergrond te krijgen. Hierna worden de betonvloeren goed geïmpregneerd en in de was of sealer gezet . Eventueel kan er met een natuurlijke was en watergedragen sealers gewerkt worden. Uw vloer is nu geschikt voor dagelijks gebruik. Vuil en vet altijd direct verwijderen. Ondanks de goede producten die we gebruiken zijn deze altijd te vlekken. Onze vloeren zijn met onze onderhoud producten lijn makkelijk bij te houden.

 Betonvloeren zijn hufterproof !

Een vloer van echt beton is echt hufterproof. U kunt er echt alles op doen , het is niet voor niets dat de zware industrie allemaal betonvloeren hebben liggen. Deze vloeren zijn wel onderhoud gevoelig en dienen bij gehouden te worden met het product dat u heeft uitgekozen. Was , olie en edel zeep zijn veel voorkomende producten voor beton. Regelmatig uw onderhoud product plaatsen is een must en met de waterzuiger de vloer goed droog zuigen na het schrobben van uw vloeren maakt dat u de vervuiling ook daadwerkelijk wegneemt. Deze vloeren worden met de tijd steeds mooier als ze hun natuurlijke patina hebben gekregen en bij zijn gehouden. Als u een vieze betonvloer heeft kunnen we ook altijd even kijken of wij deze kunnen reinigen met professionelere producten en machines. Geef even een belletje of vul het contact formulier in dan geven we u een goede indicatie van het schoonmaken van uw vloer.

Uitgebreide mogelijkheden

Wanneer u kiest voor een betonvloer heeft u een breed scala aan mogelijkheden. Denk hierbij aan een grote variatie van structuur tot esthetischiteit., Glanzend beton dat net natuursteen lijkt of wilt u uw betonvloer wat matter en stoerder. Of overweegt u het gebruik van schijn voegen en de combinatie met andere meubelstukken in uw huis of werkplaats. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

betonvloer van bommel

Woonbeton keuken

border 3

Beton Floor , betonvloer van 2 mm.

betonvloeren

Beton Floor

Beton Floor is een nieuw type Beton-Cire dat speciaal is ontwikkeld voor vloeren. Door de unieke samenstelling is het slijtvast en daardoor erg duurzaam. Beton Floor geeft een natuurlijk beton-look en is geschikt voor grote oppervlaktes. Net als Beton-Cire is Beton Floor verkrijgbaar in ruim 100 verschillende kleuren. Dit zorgt ervoor dat u zeker bent van een woonbeton betonvloer die in uw woning past. Beton Floor is een specialistisch woonbeton dat uw vloer net even dat beetje extra geeft, wat uw woning uniek maakt. Dit jaar heeft de importeur zijn nieuwe Beton Floor ( beton-ciré speciaal voor op de vloer en aangebracht door gediplomeerde mensen) gelanceerd tegen een extreem scherpe prijs. Klik op de foto voor meer Beton Floor.

Verschillende woonbeton op een rijtje.

Woonbeton is een universele benaming voor verschillende woonbeton toepassingen. U kunt hier de verschillende woonbeton op een rijtje zien en lezen wat het voor materiaal is.Verschillende woonbeton op een rijtje

Vele doeleinden

Wanneer u kiest voor een betonvloer kan dat met verschillende redenen zijn. Betonvloeren worden vaak om de volgende functionele redenen gekozen: anti-slipvloer, antistatische vloer, brandvertragende vloer, slijtvaste vloer, vloeistofdichte vloer, chemisch bestendige vloer.

border 3

border 3

Werkgebieden betonvloer: betonvloer Amsterdam, betonvloer Utrecht, betonvloer Rotterdam, betonvloer Den Haag, betonvloer Tilburg, betonvloer Apeldoorn, betonvloer Arnhembetonvloer Roermond, betonvloer Maastricht en praktisch heel Europa.

Werkgebieden natuurlijke gietvloer ; Amsterdam , Rotterdam , Utrecht , Den Haag 

En de low-budget Kiftbeton natuurlijk