Betonvloeren , stoere vloeren van beton

Betonvloeren ;

Dit zijn de echte industriële betonvloeren van gemiddeld 10 cm dik die leefbaar gemaakt worden. Na de droging van de betonvloeren worden ze afgewerkt. Eventueel kan er met een natuurlijke was en watergedragen sealers gewerkt worden. Uw vloer is nu geschikt voor dagelijks gebruik. Vuil en vet wel altijd direct verwijderen. Ondanks de goede producten die we gebruiken zijn deze vloeren snel te vlekken. Onze vloeren zijn met onze onderhoud producten lijn wel makkelijk bij te houden.

 Betonvloeren zijn hufterproof !

Echte betonvloeren zijn echt hufterproof. U kunt er echt alles op doen , het is niet voor niets dat de zware industrie allemaal betonvloeren hebben liggen in hun werkplaatsen en magazijnen. Gladde harde vloeren die veel kunnen hebben is daar de eis. In huis hoeft dit natuurlijk niet , daar heeft men andere eisen. Echte beton kan bijvoorbeeld nooit in de natte ruimtes gebruikt worden. Zelfs de vloeistofdichte beton heeft een maximale indringing van 50 mm.

 Betonvloeren stoere vloeren van beton die wat onderhoud behoeven.

Deze vloeren zijn in woningen wel onderhoud gevoelig en dienen bij gehouden te worden met het product dat u heeft uitgekozen. Was , polymeer en edel zeep zijn veel voorkomende producten om de beton na te behandelen. Regelmatig uw vloeren onderhouden is een must. Met de waterzuiger de vloer goed droog zuigen na het schrobben van uw vloeren maakt dat u de vervuiling ook daadwerkelijk wegneemt. Deze vloeren worden met de tijd wel steeds mooier als ze hun natuurlijke patina hebben gekregen en bij zijn gehouden. Als u een vieze betonvloer heeft kunnen we ook altijd even kijken of wij deze kunnen reinigen.  Met professionelere producten en machines kunnen we de vloer altijd verbeteren. Geef even een belletje of vul het contact formulier in dan geven we u een goede indicatie van het schoonmaken van uw betonnen vloer.

Uitgebreide mogelijkheden

Wanneer u kiest voor een betonvloer heeft u een breed scala aan mogelijkheden. Denk hierbij aan een grote variatie van structuur tot esthetischiteit., Glanzend beton dat net natuursteen lijkt of wilt u uw betonvloer wat matter en stoerder. Of overweegt u het gebruik van schijn voegen en de combinatie met andere meubelstukken in uw huis of werkplaats. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

betonvloer van bommel

Woonbeton keuken

border 3

Beton Floor , betonvloer van 2 mm.

betonvloeren

Beton Floor

Beton Floor is een nieuw type Beton-Cire dat speciaal is ontwikkeld voor vloeren. Door de unieke samenstelling is het slijtvast en daardoor erg duurzaam. Beton Floor geeft een natuurlijk beton-look en is geschikt voor grote oppervlaktes. Net als Beton-Cire is Beton Floor verkrijgbaar in ruim 100 verschillende kleuren. Dit zorgt ervoor dat u zeker bent van een woonbeton betonvloer die in uw woning past. Beton Floor is een specialistisch woonbeton dat uw vloer net even dat beetje extra geeft, wat uw woning uniek maakt. Dit jaar heeft de importeur zijn nieuwe Beton Floor ( beton-ciré speciaal voor op de vloer en aangebracht door gediplomeerde mensen) gelanceerd tegen een extreem scherpe prijs. Klik op de foto voor meer Beton Floor.

Verschillende woonbeton op een rijtje.

Woonbeton is een universele benaming voor verschillende woonbeton toepassingen. U kunt hier de verschillende woonbeton op een rijtje zien en lezen wat het voor materiaal is.Verschillende woonbeton op een rijtje

Vele doeleinden

Wanneer u kiest voor een betonvloer kan dat met verschillende redenen zijn. Betonvloeren worden vaak om de volgende functionele redenen gekozen: anti-slipvloer, antistatische vloer, brandvertragende vloer, slijtvaste vloer, vloeistofdichte vloer, chemisch bestendige vloer.

border 3

border 3

Werkgebieden betonvloer: betonvloer Amsterdam, betonvloer Utrecht, betonvloer Rotterdam, betonvloer Den Haag, betonvloer Tilburg, betonvloer Apeldoorn, betonvloer Arnhembetonvloer Roermond, betonvloer Maastricht en praktisch heel Europa.

Werkgebieden natuurlijke gietvloer ; Amsterdam , Rotterdam , Utrecht , Den Haag 

En de low-budget Kiftbeton natuurlijk

Nieuwsgierig hoe een stoere betonvloer gemaakt word ? We laten u zien hoe we een stoere betonvloer maken