Betonvloer

Woonbeton is meestal een echte industriële betonvloer van gemiddeld 10 cm dik die leefbaar gemaakt is. Na de droging van het beton worden de scheuren dichtgezet en upgraden wij de vloer met diamant om een goed verdichte ondergrond te krijgen. Hierna word de betonvloer geimpregneerd en in de was of sealer gezet . Eventueel kan er met een natuurlijke was en watergedragen sealers gewerkt worden. Uw vloer is nu geschikt voor dagelijks gebruik en geen zorgen over snelle indringing van vervuiling. Onze vloeren zijn met onze onderhouds producten lijn makkelijk bij te houden.

Naadloos karakter

Een betonvloer is over het algemeen naadloos. Het grote voordeel hiervan is dat u geen last heeft van vervuilde voegen. De gladde afwerking zorgt ervoor dat er minder vuilresten achter blijven. Dit scheelt u schoonmaakwerk en het is tenslotte zeer Hygiënisch.

Uitgebreide mogelijkheden

Wanneer u kiest voor een betonvloer heeft u een breed scala aan mogelijkheden. Denk hierbij aan een grote variatie aan kleuren/pigmenten, het gebruik van voegen en de combinatie met andere meubelstukken in uw huis of werkplaats. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

betonvloer van bommel

Woonbeton keuken

border 3

Beton Floor , betonvloer van 2 mm.

betonvloeren

Beton Floor

Beton Floor is een nieuw type Beton-Cire dat speciaal is ontwikkeld voor vloeren. Door de unieke samenstelling is het slijtvast en daardoor erg duurzaam. Beton Floor geeft een natuurlijk beton-look en is geschikt voor grote oppervlaktes. Net als Beton-Cire is Beton Floor verkrijgbaar in ruim 100 verschillende kleuren. Dit zorgt ervoor dat u zeker bent van een woonbeton betonvloer die in uw woning past. Beton Floor is een specialistisch woonbeton dat uw vloer net even dat beetje extra geeft, wat uw woning uniek maakt. Dit jaar heeft de importeur zijn nieuwe Beton Floor ( beton-ciré speciaal voor op de vloer en aangebracht door gediplomeerde mensen) gelanceerd tegen een extreem scherpe prijs. Klik op de foto voor meer Beton Floor.

Vele doeleinden

Wanneer u kiest voor een betonvloer kan dat met verschillende redenen zijn. Betonvloeren worden vaak om de volgende redenen gekozen: anti-slipvloer, antistatische vloer, brandvertragende vloer, slijtvaste vloer, vloeistofdichte vloer, chemisch bestendige vloer.

border 3