Keuken van beton

Stijlvol, mooi en trendy zijn de woorden die aansluiten bij een keuken van beton.  Tegenwoordig een keuken van beton of beton ciré een trend op het gebied van interieur en binnenhuisarchitectuur. Met een betonnen keuken of aanrechtblad kiest u voor eigentijdse stoere en eigenwijze look. De mogelijkheden zijn eindeloos en uw wensen worden werkelijkheid. 

Deze projecten voeren wij speciaal voor u op maat en naar wensen uit. Indien u kiest voor één van onze toepassingen weet u zeker dat u straks de trotse eigenaar bent van een aanrechtblad of keuken van beton waarvan er maar één exemplaar bestaat.

 Zeer groot kleuren pallet

Beton Ciré is er in meer dan 50 tinten grijs en nog veel meer. De normale grijstinten die het meeste op beton lijken zijn het populairst. De zand kleuren en de taupe tinten zijn veel warmer en geven een heel andere look aan uw keuken. 

 On-site word uw keuken van beton gemaakt.

De meeste keukens van beton maken we on-site , u bent dan verzekerd van een naadloos uiterlijk. U kunt natuurlijk ook uw keuken in ons atelier laten maken. Dit is iets goedkoper , echter u bent dan wel gelimiteerd met de maten van uw keuken. Geeft een mooie stoere look die door velen word gewaardeerd.

 Ideaal voor keuken renovatie

Doordat Beton Ciré op bijna alle ondergronden te plaatsen is is Beton Ciré uitermate geschikt voor keuken renovatie. U koopt geen nieuwe keuken , u verwijderd de kastdeurtjes en wij behandelen deze met Beton Ciré , het keukenblad behandelen we on-site om een naadloos keukenblad te verkrijgen. Na deze behandeling heeft u een  nieuwe  keuken van beton. Uiterst milieu-bewust , stoer , trendy en vele malen goedkoper dan een nieuwe keuken !!

 Oneindige mogelijkheden

Uw wens staat centraal en dat wil zeggen dat er oneindig veel mogelijkheden zijn met betrekking tot het gewenste ontwerp.  De hoeken aanpassen aan uw keuken, een of twee kraangaten, een bijpassende wand? Alles is mogelijk! Neem contact op voor uw toekomstige keuken van beton. 

border 3