Meubels van beton

Robuust, uniek, trendy en eigentijds zijn de betonnen meubels van Design-Beton. We zijn nu een flink aantal jaar ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van meubels van beton. De in Dutch Design uitgevoerde betonnen meubelstukken zijn geheel op maat gemaakt en geven uw woning een unieke sfeervolle luxe uitstraling en past volledig in het wonen van tegenwoordig. Makkelijk te onderhouden betonnen meubelen gecombineerd met andere natuurlijke materialen. 

 Beton is de trend van nu

Bij de inrichting van uw huis denkt u misschien niet direct aan betonnen meubilair. Het gebruik van beton staat echter heel mooi in een strak en stoer interieur! Het gebruik van betonstuc zie je dan ook veel terugkomen in de huidige interieur trends en woonaccessoires. Betonstuc is door de grijzige kleur mooi te combineren met natuurlijke materialen als hout, riet, lichte tinten en wit. Dit maakt de uitstraling van het beton wat zachter en versterkt de natuurlijke uitstraling van het materiaal. 

 Oude meubels laten herleven

Wilt u een oud of gebruikt meubelstuk laten herleven en een trendy uiterlijk meegeven? Doordat we met slechts 1 mm beton werken kunnen we ieder meubelstuk geheel laten herleven! De extreme kleefkracht van dit product leent zich voor bijna iedere ondergrond; hout, ijzer en zelfs kunststof. Wij kunnen uw oude meubelstuk omtoveren tot een meubel met een totaal andere uitstraling! 

 Oneindige mogelijkheden

Uw wens staat centraal en dat wil zeggen dat er oneindig veel mogelijkheden zijn met betrekking tot het gewenste ontwerp. Meer Meubels van beton staan op de Interieur Beton ook hebben we een compleet kantoor en recepties voor onze zakelijke klanten gemaakt. Neemt u contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Meubel van beton

beton meubel

meubelvanbeton

border 3