Micro-beton

 Micro-beton heeft nog meer unieke design mogelijkheden. De meerdere lagen zorgen voor een levendige uitstraling , roestbeton , en metalen zoals brons , aluminium en koper zijn de laatste nieuwe.

Micro-beton

Micro-beton is ook waterdicht en biedt uitstekende weerstand tegen water en vocht. muren , vloeren en meubelen kunt u laten behandelen met onze Micro-beton.

Roestbeton

is een nieuw soort afwerking voor in uw badkamer , meubelen en vloeren. De roestbeton word aangemaakt met water en de roestvorming word geactiveerd. Als u dit product opzet met de spaan is deze staal grijs van kleur , ruikt naar ijzer en gaat pas roesten na voldoende oxidatie.

echt roest , geen verf ...
in natte ruimten te gebruiken
afwasbaar
unieke uitstraling

Roest beton is een onderdeel van ons micro-beton metaal programma en word verdeeld door www.design-beton.nl.

 Micro-beton brons , koper en aluminium

Micro-beton brons , aluminium en koper zijn het allernieuwste op beton gebied. Deze beton heeft zoveel metaaldeeltjes in zich zitten dat het echt metaal lijkt. Na het schuren en sealen heeft u een echt metalen oppervlak dat geschikt is voor de badkamer of op meubelen.

Bent u geïnspireerd door de mogelijkheden? Neem contact met ons op en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden. Zowel de losse materialen als de volledige arbeid en leveringen doen wij bij design-beton.nl

 

micro-beton , roestbeton en metalen
Roestbeton

micro-beton , roestbeton en metalen

border 3

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *