Betonlook Den Haag

Design-beton heeft zeer veel ervaring met betonlook producten en is al jaren werkzaam in de omgeving van Den Haag. Bent u op zoek naar een betonlook vloer of andere toepassingen met betonlook of u wil toch het echte beton dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 Natuurlijk betonlook  in Den Haag

Steeds meer worden betonlook toepassingen gebruikt in woontoepassingen , winkels en kantoren. Het stoere trendy uiterlijk , het naadloze karakter en het makkelijk schoonmaken doet steeds meer mensen beslissen om beton te gebruiken in hun woning. Makkelijk combineerbaar met andere natuurlijke materialen en past helemaal bij het nieuwe wonen en werken van vandaag de dag.

Onze betonlook heeft de uitstraling van jaren geleden geplaatst beton , heeft door zijn schakeringen kleurverschillen een stoere natuurlijke uitstraling. U bent verzekerd van een unieke beton toepassing doordat alle projecten volledig met de hand gemaakt worden. 

Beton floor , natuurlijke betonlook voor op de vloer.

Voor vloeren hebben wij Beton Floor van Beton Aparte. Een verbeterd type beton-ciré die speciaal ontwikkeld is voor op vloeren.   Door de unieke samenstelling is Beton Floor slijtvaster , geheel waterdicht en extreem vlekresistent. Keuze uit meer dan 50 tinten grijs en doordat wij uw Beton Floor betonvloer naadloos leggen is schoonmaken veel makkelijker geworden.  Meer uitleg over Beton Floor kunt u hier vinden Betonvloer , voor foto's van Beton Floor kunt u best bij inspiratie kijken. 

Beton Cire , natuurlijke betonlook voor in de badkamer.

Voor muren in badkamers en het maken van meubelen hebben wij beton-ciré van Beton Aparte. Waterdicht systeem die een stoere natuurlijke betonlook geeft. U bent verzekerd van een unieke badkamer of meubel doordat elk project met de hand word gemaakt.  Badkamer van beton , meubelen van beton of een keuken van beton.   

Voordelen betonlook
  • Slijtvast
  • Duurzaam
  • Naadloos
  • Makkelijk in onderhoud
  • Brandveilig
  • Uniek
  • Trendy
Uw betonlook in Den Haag

Design-beton heeft verschillende betonlook projecten in den Haag gerealiseerd en kijkt er naar uit om nog meer mooie projecten te voltooien. Bent u woonachtig in Den Haag en op zoek naar een natuurlijke betonlook? Neem dan contact met ons op of kom eens kijken in onze showroom waar u onze producten kunt ervaren.