Betonlook

Betonlook is een verzamelnaam van allerlei producten die grijs zien en een sfeer van beton geven. De ene is heel plastiek zoals de betonlook gietvloeren , de andere is weer veel natuurlijker. Wij gebruiken voor de keukenvloeren en trappen Beton Floor Cire en voor de badkamers Beton Cire. Beton Cire is heel goed voor de wand en op licht belopen oppervlakken , de Beton Floor is tot kantoorruimtes te gebruiken. Voor de zakelijke markt maken we vloeren op maat.

Onze natuurlijke betonlook kan uitgevoerd worden tot maximaal 2 mm dikte. Deze heeft een heel natuurlijk uiterlijk , is waterdicht en eigenlijk overal toepasbaar in uw huis. Afhankelijk van de keuze welke betonlook is deze te gebruiken in de badkamer , winkel , trap of meubel. De meeste betonlook wanden doen we met Beton Cire. Deze gebruiken wij om stoere badkamers van beton te maken of design beton toepassingen zoals kantoren en meubelen. Met de Beton Floor maken we de vloeren en de trappen. In veel zakelijke toepassingen gebruiken we de cementgebonden gietvloeren die een heel goede prijs / kwaliteit hebben.

Betonlook vloeren

Onze betonlook vloeren zien eruit als jaren geleden geplaatst beton. Geschikt voor vloerverwarming , ze voelen niet koud aan en zijn heel makkelijk schoon te maken. Deze vloeren worden meestal op een cementdek vloer geplaatst en zijn eigenlijk overal toepasbaar. Deze vloeren kunnen ook in de renovatie gebruikt worden. Doordat deze vloer zo dun is kan hij eigenlijk overal overheen zonder te slopen. Uw oude tegelvloer kan na een dunne egalisatie laag makkelijk met Beton Floor behandeld worden om een mooie betonlook vloer te krijgen. Lees hier meer over deze vloeren.

Betonlook in de badkamer

In de badkamers gebruiken we Beton Cire. Deze natuurlijk ogende betonlook word door ons gebruikt om de badkamers en de meubelen te maken. Doordat Beton Cire waterdicht is en heel glad kan worden aangebracht is hij heel makkelijk in onderhoud. Heel goed vlekresistent en al bijna 14 jaar op de markt. Lees hier meer over onze betonlook badkamers.

Natuurlijke betonlook

Al onze betonlook vloeren wanden en meubelen hebben een heel natuurlijke uitstraling. Dit staat in ons bedrijf voorop. Natuurlijk wonen met beton is een van onze slogans. De schakeringen geven uw project die unieke natuurlijke look die bijzonder goed combineert met de sfeer die mensen graag willen in hun huis. Samen met hout , roest of RVS geeft dit een moderne gezellige industriële look die niet 'koud 'is. Betonlook vloeren en trappen maken we van beton floor.

Onze betonlook is er in meer dan 50 tinten grijs

Of u nu op zoek bent naar een wand of vloer die goed past bij die leuke Portugese tegels of die gave pastel van de krijtverf van Farrow & Ball. We hebben ze allemaal voor u. Als we in onze ruim 70 kleuren niet iets moois hebben voor u of u heeft een eigen kleurenwens dan kunnen we een unieke kleur voor u maken. Altijd met de unieke natuurlijke uitstralingen die u van ons gewent bent. Onze nieuwste kleur is Flamingo , gaaf roze voor stoere meiden.

Ieder type ondergrond

We kunnen eigenlijk op elke ondergrond onze betonlook plaatsen. Zolang deze maar hard , star en blijvend scheurvrij is. We kunnen onze betonlook zelfs over MDF smeren om uw meubel ook in beton uit te kunnen voeren. Kom eens in Baarle Nassau kijken en laat u inspireren door ons en uw droom uit laten komen.

Meubels , keukenbladen , trappen , schouw zijn allemaal mogelijk met Beton Cire en Beton Floor

Altijd al een betonnen eettafel willen hebben die verplaatsbaar en schoon te houden is ?? Met onze betonlook kunnen we ook meubelen maken die verplaatsbaar zijn. Op onze site staan daar meerdere mogelijkheden voor. Trap van beton , meubel van beton of een compleet interieur van beton. Uitermate geschikt voor renovatie projecten zoals de keuken , uw tafelblad , tv meubel enz. U brengt uw project naar ons en wij overlagen hem met beton cire in de kleur die u wilt. Leuk project op de pagina keukenrenovatie.

Ook voor custum made design-beton.

Als u meer wilt dan de standaard bent u bij ons op het juiste adres. Mensen , daag ons uit en keep us sharp. Voor de VT wonen & design beurs 2015 hebben we bijvoorbeeld een custum made badkamer gemaakt. VT wonen & design beurs 2015 Met combinaties van staal , hout echte beton en beton cire kunnen we fantastische dingen maken. Dan zijn de beperkingen eigenlijk uw eigen fantasie. Sinds kort hebben we ook de luxe metaal afwerkingen Lees hier meer over deze luxe natuurlijk ogende metaal afwerkingen.

Ook voor uw verkoopbalie of uw kantoor.

Ook voor de zakelijke klant is er veel mogelijk met beton . Voor zowel geheel nieuwe kantoor ruimten als kantoor renovatie. Een overzetblad van beton op uw bureau zal uw kantoor al veel moderner maken. Laat uw designer contact met ons opnemen en de mogelijkheden bespreken op de locatie. Uw ideeën mailen kan natuurlijk ook.

Betonlook vloer , Beton Cire Vloer , Beton Floor Cire 5
Betonlook vloer

Betonlook douche
Betonlook douche

Betonlook vloer , Beton Cire Vloer , Beton Floor Cire 2
Betonlook vloer detail

Werkgebieden voor Betonlook ; Amsterdam , Utrecht , Den Haag , Rotterdam , Tilburg , Breda , Den Bosch , Brussel , Antwerpen , Luik