Betonvloeren met een stoere uitstraling en industrieel design

Met een betonvloer geeft u uw interieur een robuuste, stoere en elegante uitstraling. Design-Beton verrast u met een veelzijdig aanbod betonvloeren met industrieel design. De betonnen vloeren hechten op vrijwel elke ondergrond en zijn in vele kleuren verkrijgbaar. U vindt altijd een betonvloer die bij uw wensen en woonstijl past. Laat u inspireren door onze betonprojecten en breng een bezoek aan onze showroom in Nederland of België. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek over duurzame betonvloeren of vraag een gratis offerte aan.

 

Een betonvloer brengt puurheid en klasse

Design-Beton bestaat uit een team van specialistische betondesigners, met een ruime kennis en ervaring in betonvloeren, betonnen badkamers, keukens, trappen en meubels. Beton is geschikt voor vele toepassingen. Betonnen vloeren van 10 cm dikte verfraaien en verlevendigen de ruimte. Ze brengen puurheid en klasse in uw woning of bedrijfspand, maar woonbeton is ook een functionele en stijlvolle meerwaarde in showrooms, winkels, garages en de zware industrie. Een parel in het assortiment is Beton Floor, een nieuw type Beton-Ciré van 2 mm dat speciaal voor vloeren is ontwikkeld.

Betonvloeren hebben vele voordelen:

Slijtvast, duurzaam en onverwoestbaar

Een robuuste, authentieke, industriële, stijlvolle en trendy uitstraling

Breed kleurenpalet, altijd passend bij uw smaak en interieur

Naadloos en eenvoudig schoon te maken

Vele toepassingsmogelijkheden

Betonvloeren: hoge kwaliteit tegen scherpe prijs

Betonvloeren zijn hufterproof. U kunt er vrijwel alles op doen. De vloeren worden met een coating waterafstotend en vuilbestendig gemaakt. Voor langdurig behoud van betonvloeren is reiniging met was, polymeer of edel zeep en drogen met een waterzuiger ven belang. Uw betonvloer wordt steeds mooier als deze zijn natuurlijke patina krijgt.

Design-Beton biedt een uitstekende kwaliteit betonvloeren tegen een scherpe prijs. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. Of vraag direct een verzorgde offerte aan, die u snel in uw mailbox krijgt.