Design Betonvloer

Een design betonvloer kan in verschillende uitvoeringen gemaakt worden.  Afhankelijk van uw wensen en het gebruik van de vloer kunnen we voor u de juiste design betonvloer samenstellen.

 Echte betonvloeren , gevlinderd beton als design betonvloer.

Gevlinderd beton oftewel de echte betonvloeren zijn niet weg te denken in de industrie en worden steeds meer gebruikt in woon toepassingen. Deze vloeren worden tijdens de bouw gestort en gevlinderd. Verschillende mogelijkheden zijn er om van dit gevlinderd beton een echte design betonvloer te maken. De natuurlijke behandelingen geven een glanzend resultaat, als u matter wilt dan kunt u met PU sealen of polymeer gebruiken. De pagina onderhoud van beton geeft hier uitleg over. Als u meer over betonvloeren wilt zien dan kunt u de pagina Betonvloeren eens bekijken. Of alle betontoepassingen die we hebben.

 Beton Floor , design betonvloer van maar 2 mm.

Beton Floor word op een bestaande cementdekvloer , chappe , tegelvloer of andere ondergrond geplaatst. Hij is maximaal 2 mm dik en heeft de look van een jaren geleden geplaatste betonvloer. Makkelijk schoon te houden , en bijna overal te plaatsen. Door de meer dan 70 kleuren en zijn natuurlijke uiterlijk goed geschikt voor een modern interieur. Deze vloeren worden aan het einde van de bouw geplaatst.

Woonbeton grijze design betonvloer
Woonbeton grijze design betonvloer

Beton Floor design betonvloer van 2 mm
Beton Floor design betonvloer van 2 mm