Gietvloer Utrecht

Design-beton heeft zeer veel ervaring met natuurlijke gietvloer producten en is al jaren werkzaam in de omgeving van Utrecht. Bent u op zoek naar een natuurlijke gietvloer of andere toepassingen met betonlook of echt beton dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gietvloer Utrecht , natuurlijke betonlook vloeren in Utrecht.

 Natuurlijke gietvloer in Utrecht

Steeds meer natuurlijke gietvloer toepassingen worden gebruikt in woningen, winkels en kantoren. Het stoere trendy uiterlijk , het naadloze karakter en het makkelijk schoonmaken doet steeds meer mensen beslissen om beton te gebruiken in hun woning. Makkelijk combineerbaar met andere natuurlijke materialen en past helemaal bij het nieuwe wonen en werken van vandaag de dag.

Onze natuurlijke gietvloer word niet gegoten en heeft de uitstraling van jaren geleden geplaatst beton , heeft door zijn schakeringen en kleurverschillen een stoere natuurlijke uitstraling. U bent verzekerd van een unieke beton toepassing doordat alle projecten volledig met de hand gemaakt worden. 

Beton floor , natuurlijke gietvloer voor op de vloer.

Voor vloeren hebben wij Beton Floor van Beton Aparte. Een verbeterd type beton-ciré die speciaal ontwikkeld is voor op vloeren.   Door de unieke samenstelling is Beton Floor slijtvaster , geheel waterdicht en extreem vlekresistent. Keuze uit meer dan 50 tinten grijs en doordat wij uw Beton Floor betonvloer naadloos leggen is schoonmaken veel makkelijker geworden. Betonvloer

Beton Cire , natuurlijke betonlook voor in de badkamer.

Voor muren in badkamers en het maken van meubelen hebben wij beton-ciré van Beton Aparte. Waterdicht systeem die een stoere natuurlijke betonlook geeft. U bent verzekerd van een unieke badkamer of meubel doordat elk project met de hand word gemaakt.  Badkamer van beton , meubelen van beton of een keuken van beton.   

Voordelen betonlook
  • Slijtvast
  • Duurzaam
  • Naadloos
  • Makkelijk in onderhoud
  • Brandveilig
  • Uniek
  • Trendy
Uw natuurlijke gietvloer in Utrecht

Design-beton heeft verschillende natuurlijke gietvloer projecten in Utrecht gerealiseerd en kijkt er naar uit om nog meer mooie projecten te voltooien. Bent u woonachtig in Utrecht en op zoek naar een natuurlijke gietvloer? Neem contact met ons op. Of kom eens langs op onze showroom waar u onze beton producten kunt ervaren. We zijn open van di - zat van 9.30 - 17.00.