Lamp van beton

Een lamp van beton kan in iedere vorm gemaakt worden die u mooi vind. Speelse bollen of strakke piramide vormen zijn mogelijk met beton. We hebben een eigen lijn die u in Baarle Nassau in onze showroom kunt zien en kopen. Daarnaast maken we ook lampen op maat. U bent er dan van verzekerd dat er maar 1 van is. 

Deze projecten voeren wij speciaal voor u op maat en naar wensen uit. Indien u kiest voor één van onze toepassingen weet u zeker dat u straks de trotse eigenaar bent van een betonnen lamp waarvan er maar één exemplaar bestaat.

 Uw betonnen lamp in meer dan 50 tinten grijs !

We maken uw lamp met een eigen licht gewicht betonmengsel en uw lamp word afgewerkt met Beton Ciré. Beton Ciré is er in meer dan 70 kleuren. De normale grijstinten die het meeste op beton lijken zijn het populairst. De zand kleuren en de taupe tinten zijn warmer en geven een heel andere look aan uw lamp van beton. Uw lamp in dezelfde kleur als uw betonvloeren is een van de mogelijkheden die we hebben.

 Op ons atelier maken wij handmatig uw lamp van beton.

Als we een lamp van beton op maat moeten maken doen we dat op ons atelier in Baarle Nassau. We maken uw lamp eerst in een ondergrond materiaal , meestal tempex of rubber. Hier overheen gaat het beton en word handmatig verwerkt tot het gewilde resultaat. U kunt meehelpen als u dit wilt , u kunt dan uw eigen handtekening zetten in uw nieuwe betonnen lamp. Of regelmatig langs komen om de vorderingen te zien en misschien nog aanpassingen te doen kan natuurlijk ook.

 Uw eigen lamp van beton maken.

In onze showroom hebben we ook doe het zelf pakketten om makkelijk een eigen lamp van beton te maken. U kunt ook op het atelier de later in het jaar geplande workshop hiervoor meedoen. Onze facebook pagina geeft aan wanneer dit gaat gebeuren.

 Oneindige mogelijkheden

Uw wens staat centraal en dat wil zeggen dat er oneindig veel mogelijkheden zijn met betrekking tot het gewenste ontwerp , kleur en relief.  Dezelfde tafel of een bijpassende wand? Alles is mogelijk! Neem contact op voor uw toekomstige lamp van beton. 

Kijk ook eens op de meubelen van beton , badkamer van beton of onze betonvloeren