Trap van beton

Stijlvol, mooi en trendy zijn de woorden die aansluiten bij een trap van beton.  Tegenwoordig is een trap van beton ciré of beton de trend op het gebied van interieur en binnenhuisarchitectuur. Met een betonnen trap kiest u voor een eigentijdse stoere en eigenwijze look met eindeloze mogelijkheden. Daag ons uit om uw design om te zetten in werkelijkheid.

Deze projecten voeren wij speciaal voor u op maat en naar wensen uit. Indien u kiest voor één van onze toepassingen weet u zeker dat u straks de trotse eigenaar bent van een betonnen trap waarvan er maar één exemplaar bestaat.

 Uw trap in meer dan 50 tinten grijs !

We behandelen uw trap met Beton Ciré en is er in een groot kleuren pallet. De normale grijstinten die het meeste op beton lijken zijn het populairst. De zand kleuren en de taupe tinten zijn warmer en geven een heel andere look aan uw trap van beton. Uw trap in dezelfde kleur als uw Beton Floor of echte betonvloeren en de design betonvloeren is een van de mogelijkheden die we hebben.

 On-site word uw trap van beton gemaakt.

De meeste betonnen trappen maken we on-site , u bent dan verzekerd van een naadloos uiterlijk. U kunt natuurlijk ook uw trap in ons atelier laten maken. Dit is iets goedkoper , echter u bent dan wel gelimiteerd met de maten van uw trap. Uw trap in de beton geeft een mooie stoere look die door velen word gewaardeerd.

 Ideaal voor trap renovatie

Doordat Beton Ciré op bijna alle ondergronden te plaatsen is is Beton Ciré uitermate geschikt voor trap renovatie. U koopt geen nieuwe trap , u laat deze behandelen met Beton Ciré. Na deze behandeling heeft u een  nieuwe trap van beton. Uiterst milieu-bewust , stoer , trendy en vele malen goedkoper dan een nieuwe trap !!

 Oneindige mogelijkheden

Uw wens staat centraal en dat wil zeggen dat er oneindig veel mogelijkheden zijn met betrekking tot het gewenste ontwerp.  zwevende trap of een bijpassende wand? Alles is mogelijk! Neem contact op voor uw toekomstige trap van beton. 


 

Trap van beton renovatie
Trap van beton renovatie
trap van beton renovatie
Trap van beton renovatie