VT wonen & design beurs 2015

Beton Ciré of Micro-Beton kunnen goed gebruikt worden in het custum beton design. Geheel volgens uw wens en afmeting word uw bad en uw bad meubel gemaakt in beton. Kan in iedere badkamer gebruikt worden zoals u kunt zien in de VT wonen & design beurs 2015 - Hal 10 stand 061 , Villa Schuiveling. De ondergronden zijn van thermische materialen gemaakt zodat het bad de warmte goed bewaard word en uw bad niet snel afkoelt. In iedere kleur te maken , waterdicht en makkelijk te schoon te houden met onze voedende schoonmaakproducten.

Eigen ontwerp

Onze Beton Ciré en Micro-Beton zijn waterdicht en uiterst goed geschikt voor de badkamer. Op maat te maken volgens de wens van de klant. Samen met u of uw designer komt uw project tot leven. U bent welkom op ons atelier om de werkzaamheden op de voet te volgen of invloed uit te oefenen op de kleuren en het verloop hiervan. U kunt zelfs meedoen met het stainen zoals Nanne ook bij ons heeft gedaan.  Deze badkamer is speciaal voor de VT wonen & design beurs 2015 dooe Design-Beton gemaakt.

Isolerende ondergrond voor uw badkamer.

Door de extreme kleefkracht van onze beton producten kunnen we deze op isolerende materialen plaatsen. Het betonnen bad voelt dan warm aan en de combinatie met natuursteen , goud , spiegels , en de aparte kleuren , maken van deze badkamer een warme plek om te ontspannen..

 Daag ons uit met uw eigen beton ontwerp.

Als u geïnspireerd bent door de mogelijkheden kunnen we u nog meer laten zien op onze showroom / training centrum in Baarle Nassau. U kunt hier beton ervaren , de specials als koper , brons en roestbeton live bekijken.

vt wonen badkamer van beton
VT wonen stand 2015 badkamer van beton
VT wonen badkamer van beton
VT wonen badkamer van beton
VT wonen badkamer van beton
VT wonen badkamer van beton

border 3